Bio

Bio

Johannes Raitjoki on Hämeenkyröstä kotoisin oleva laulaja-lauluntekijä, tuottaja, tubettaja. Hänen musiikkinsa vahvoilla melodioilla ja sykähdyttävillä sanoilla on valloittanut kuulijoiden sydämet. Kappaleiden tekstit kertovat kipeimmistä asioista ja tärkeistä valopilkuista arjessa. Hän on tuottanut musiikkia itsensä lisäksi mm. Hämeenkyrössä 2022 esitettyyn Pelastakaa Röllimetsä -näytelmään,  Ano -nimiselle artistille, SuperSam lastenliikunnanhahmolle ja myös omalle kotikunnalleen tehdyn kappaleen Kyröskoskibluesin. (Esittäjä: Merja Ahlgren)

Johannes on nähty TV-ohjelmissa Kuorosota (2011 voitto), X-Factor (2010) ja Idols (2008). Koulutukseltaan hän on musiikkiteknologi (2010) Rytmimusiikkituotannon ammattitutkintoa (2017).

Konkurssi Recordsin omistajan Jaana Karilan ja Johanneksen tiet kohtasivat ensimmäisen kerran Heikki Salon vetämällä Riimimylly -sanoituskurssilla, jossa Johannes oli esiintymässä kurssin päätöskonsertissa. Jaana vakuuttui Johanneksen kappaleista sekä koskettavista ja taitavista sanoituksista. Yhteistyön mahdollisuuksia ruvettiin kartoittamaan jo kesällä 2012. Vuonna 2014 julkaistiin debyyttisingle Ohikiitävä elämä, jonka jälkeen on julkaistu singlet Musta sade ja Tiet paratiisiin sekä vuonna 2016 EP Oleva, tuleva, mennyt ja instrumentaaliversio Oleva, tuleva, mennyt Instrumental.

1.11.2020. Johannes julkaisi omakustanne EP:n ”Valveunessa”. EP julkaistiin kaikissa streemaus-palveluissa ja sen nimikkokappaleessa vierailee Murrettu väri duosta Laura Pentti. Tällä hetkellä 2022 hän työstään omaa levyä ja tuottaa muille musiikkia.