Bio

Bio

Olen Hämeenkyröstä kotoisin oleva musiikkialan moniosaaja. Useat tuntevat minut akustisen kitaran kanssa keikkalavoilta, tv:stä tai sisällöntuottajana Youtubesta.

 


Missä mukana?

  • TV-ohjelmissa Kuorosota (2011 voitto), X-Factor (2010) ja Idols (2008).
  • Outonuotti -Youtubekanavan perustaja ja ylläpitäjä.
  • Tuottanut musiikkia itsensä lisäksi mm. Hämeenkyrössä 2022 esitettyyn Pelastakaa Röllimetsä kesäteatterinäytelmään, artisteille kuten Ano Kristian, SuperSam lastenliikunnanhahmolle ja omalle kotikunnalleen tehdyn kappaleen Kyröskoskibluesin. (Esittäjä: Merja Ahlgren)
  • Kitaristi laulaja Murrettu väri duossa.
  • Äänitarkkailija 2014-2018  UUSI PÄIVÄ- TV2 päivittäisdraamasarja.

Opettaminen

Opetan kitaran soittoa, laulua, äänituotantoa omalla studiollaan kyröskoskella.
Jos haluat yksityistunteja, voit olla minuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.


Oma musiikki

Konkurssi Recordsin omistajan Jaana Karilan ja Johanneksen tiet kohtasivat ensimmäisen kerran Heikki Salon vetämällä Riimimylly -sanoituskurssilla, jossa Johannes oli esiintymässä kurssin päätöskonsertissa. Jaana vakuuttui Johanneksen kappaleista sekä koskettavista ja taitavista sanoituksista. Yhteistyön mahdollisuuksia ruvettiin kartoittamaan jo kesällä 2012. Vuonna 2014 julkaistiin debyyttisingle Ohikiitävä elämä, jonka jälkeen on julkaistu singlet Musta sade ja Tiet paratiisiin sekä vuonna 2016 EP Oleva, tuleva, mennyt ja instrumentaaliversio Oleva, tuleva, mennyt Instrumental.

1.11.2020. Johannes julkaisi omakustanne EP:n ”Valveunessa”. EP julkaistiin kaikissa streemaus-palveluissa ja sen nimikkokappaleessa vierailee Murrettu väri duosta Laura Pentti. Tällä hetkellä 2023 hän työstään omaa levyä ja tuottaa muille musiikkia.