Murrettu väri

Murrettu väri

Murrettu väri on Johannes Raitjoen ja Lauran Pentin säveltämiä ja sanoittamia tarinoita. Yhteistyö sai alkunsa vuoden 2015 lopussa, kun Johannes pyysi Lauraa esiintymään Musta sade -musiikkivideolleen. Yhteistyö sujui niin hyvin, että videon jälkeen duo päättikin lähteä yhdessä myös keikkalavoille esittämään omia versioitaan muiden artistien kappaleista. Omaa blues- ja folksävytteistä musiikkia soittavan Murrettu väri -bändin he perustivat virallisesti vuonna 2017 Ikaalisten lauluntekijälinjalla, jossa he molemmat opiskelivat laululyriikkaa. Murretun värin perusta on 70-luvun estetiikka niin äänten yhteensointuvuuden kuin värimaiseman osalta.

Nykyään Murrettu väri keikkailee ahkerasti erilaisissa tilaisuuksissa, joissa esittää covereita sekä omia kappaleitaan. Vuonna 2018 Murrettu väri julkaisee esikoissinglensä Kotikylä 10.09.2018.

Tilaa keikalle:
Murrettu väri, eli Johannes ja Laura ovat sielukas akustinen duo, jonka voit tilata häihin, syntymäpäiville, yritysjuhliin, pikkujouluihin kuin muihinkin tilaisuuksiin. Räätälöimme ohjelmistomme toiveittesi mukaan, ota yhteyttä.

Some:
Facebook:   facebook.com/murrettuvari
Instagram: Instagram.com/murrettuvari

Yhteydenotot:
murrettuvari(at)gmail.com